Vilax Standard Soffor

Soffor för en bättre akustik

Våra soffor designas och konstrueras för att hålla år efter år och kan kläs om igen och igen. Den överlägsna komforten och kvaliteten har gjort dem till favoriter bland arkitekter och inredare som arbetar med miljöer där det ställs riktigt höga krav på slitstyrka och livslängd, flexibilitet och design. Vårt utbud av standardsoffor kan enkelt måttanpassas, och våra specialdesignade soffor skapas i nära samarbete med arkitekter och inredare från första idé till färdig produkt.

Stommen tillverkas i plywood för maximal hållbarhet i en väl genomtänkt och beprövad konstruktion. Och precis som i våra sängar är vår egen handflätade spiralkärna hjärtat i det hela för bästa sittkomfort, miljön och ett långt liv. Resultatet är en lika snygg som ergonomisk och långsiktig investering för hotell, restauranger och nattklubbar till kontor, flygplatser, färjor och köpcentrum. Och allt däremellan.

Vilax London

En slät soffa som passar till det mesta. Bra sitta-och-äta soffa. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn. Går att kombinera med alla våra tillbehör och i valfri rund form.

Vilax Berlin

Soffa med slät rygg med knappar. Dekorativ och bekväm sitta-och-äta-soffa. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn. Går att kombinera med alla våra tillbehör och i valfri form.

Vilax London Light

Vår prisvärda instegsmodell med lite mindre sittdjup/totalhöjd än LONDON. Bra sitta-och-äta-soffa. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn, med alla våra tillbehör i alla form.

Vilax London Light High

Soffa med 1300 mm hög rygg som passar bra som avdelare och ljudabsorbent. Till café, restaurang, matsal och konferenslokal. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn.

Vilax Sydney

Soffa med slät sits och pipstoppad rygg med knappar. Elegant variant av en sitta-och-äta-soffa. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn, och i valfri rund form.

Vilax New York

Soffa med stående pipor i ryggen, en tidlös sitta-och-äta-soffa med Diner-känslor. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn. Går att kombinera med alla våra tillbehör.

Vilax Copenhagen

COPENHAGEN är en slät soffa med hel sits/framkant. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn i valfri färg. Går att kombinera med alla våra tillbehör och i valfri rund form.

Vilax London utan framkant

Slät soffa med högre sockel för att slimma utseende. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn i valfri färg. Går att kombinera med alla våra tillbehör och i valfri rund form.

Vilax Bergen

Trevlig sitta-och-äta/lounge-soffa med lägre rygg. Soffan har fylliga pipor utan knappar i ryggen. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn med alla våra tillbehör.

Vilax Rom

Rom har en klassisk Chesterfield-rygg, knappstoppad med sömmar. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn, med alla våra tillbehör och i valfri rund form.

Vilax Helsinki

Elegant soffa med sofistikerad rygg med sydda rutor, bra till kontor eller mötesrum. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn och med alla tillbehör, i valfri rund form.

Vilax Paris

Lyxig fransk flair! Klassisk syddrygg med djuphäftade knappar. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn i valfri färg och med alla våra tillbehör samt i valfri rund form,

Vilax London Lounge

Klassisk LONDON soffa med djupare sits och lägre rygg. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn i valfri färg. Går att kombinera med alla våra tillbehör och i valfri rund form.

Vilax Copenhagen lounge

COPENHAGEN soffa med djupare sits och lägre rygg. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn i valfri färg. Går att kombinera med alla våra tillbehör och i valfri rund form.

Vilax Oslo

Modell OSLO är en nätt enkel soffa med ett litet djup och bra sittkomfort. Soffan kommer med lösrygg som monteras i vägg. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn i valfri färg.

Vilax Gothenburg

Fristående soffa med luftig rygg. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn i valfri färg. Går att kombinera med alla våra tillbehör och i valfri rund form.

Vilax Monaco

En smäcker pärla där stål möter tyg eller läder. Kan tillverkas i valfritt tyg, konstläder eller skinn i valfri färg. Går att kombinera med alla våra tillbehör och i valfri rund form.

Vilax Kairo

Anpassad för restauranger, hotell, skolor, bibliotek, fartyg, personalrum, kontor, nattklubbar, caféer.

Vilax Signum

En hyllning till hjärtpunkten

.

Kärnan i allt vi gör

Det hänger på fjädern

Ända sedan bröderna Persson startade Vilax 1949 har det mesta handlat om hantverket – och hängt på en liten fjäder av stål. Fortfarande handflätar vi våra egentillverkade stålfjädrar till en sammanhängande spiralkärna som utgör hjärtat i alla våra sängar, soffor och fåtöljer. 

SÄNGAR

SOFFOR

ÖVRIGA MÖBLER