Vilax tillbehör Soffor

Vi ger dig det där lilla extra

Varje dag tillverkar vi en ny, helt unik möbel i vår lilla fabrik i Staffanstorp. Eftersom vi bygger dem för hand kan vi måttanpassa och skräddarsy alla möbler när det kommer till allt från mått till tyger och klädslar. Men vi kan även bygga in flera olika tillbehör, så att möblerna blir precis som du vill ha dem.

Ska du investera i långlivade, tidlösa soffor till din restaurang kanske du både är ute efter klädda baksidor och smulspringor som underlättar för städpersonalen? Är det en bar eller ett café du ska inreda, kanske du är ute efter fotpinnar till sofforna eller ett fast cafébord? Troligtvis vill du även ha ett eluttag i soffornas sockel. Men oavsett om du vet exakt vad du behöver, eller om du är ute efter tips och råd, är du välkommen till oss. Vi lovar att ge dig det där lilla extra.

Svarta stålmedar

Smulspringa

Skivben

Runda ben

Klädd baksida

Fotpinne

Eluttag

Bord

Armled

Vilax Signum

En hyllning till hjärtpunkten

.

Kärnan i allt vi gör

Det hänger på fjädern

Ända sedan bröderna Persson startade Vilax 1949 har det mesta handlat om hantverket – och hängt på en liten fjäder av stål. Fortfarande handflätar vi våra egentillverkade stålfjädrar till en sammanhängande spiralkärna som utgör hjärtat i alla våra sängar, soffor och fåtöljer. 

SÄNGAR

SOFFOR

ÖVRIGA MÖBLER